Nagyné Barta Gabriella és Nagy Gábor főszervezők

Először is köszönjük mind a 214 résztvevőnek, aki kitöltötte kérdőívünket, és válaszaival segítette, hogy jövőre még színvonalasabb rendezvényt hozhassunk össze!

Külön köszönjük az építő jellegű észrevételeket, tanácsokat! Gábor, a főszervezőnk MINDEN kérdésre válaszolt, ami csak előfordult a kérdőívek kitöltése során. Lássuk, mi miket kérdeztünk, ti miket kérdeztetek, és Gábor miket válaszolt!

Igen: 213 fő

Nem, mert: 1 fő (eltévedtem)

Egyéb megjegyzések: Ide mindenféle nagyon kedves dolgot írtatok, pl: csúcs volt, fantasztikus, puszi, 5*, szivecske…

„Igen, de belehaltam” – Kecskés-Nagy Szilvia

Szilvi! Kitartás, jövőre simán meglesz! 

Igen: 102 fő

Kért távok: 2km – 42 fő, 3km – 28 fő, 1km – 18 fő, 2.5km – 10fő, 1.5km –   6 fő, 0.5km –   6 fő, 1.6km –   1 fő, 1.25km                –   1 fő, 0.7km –   1 fő

Nem szükséges: 112 fő

Ezt mindenképp megfontoljuk!

Igen: 213 fő

Nem: 0

„Majd” – írta valaki, ezt nem tudjuk, mit jelent, de várunk! 🙂

Köszönjük, szeretettel várunk titeket 2019-ben is!

Most pedig lássuk, miket javasoltatok, és miket válaszolt ezekre Gábor!

Ami hiányzott nektek:

Semmi – 166 fő

Ami hiányzott – 48 fő:

Ezt többen is jeleztétek, és teljesen jogos a felvetés, jövőre mindenképp megoldjuk!

Nem mindenki igényli, ezért jövőre a nevezési díjon felül külön lehetőség lesz technikai és pamut póló rendelésére is.

Megoldjuk! Már most tele vagyunk ötletekkel!

Ezzel pedig készültünk, de a minifánkos szó nélkül nem jött 🙁 , a büfés a megbeszéltek ellenére nem hozott szendvicseket, nassolni valót. Jövőre mindenképpen felkészültebbek leszünk! Helyi kézműves termékek is vannak, igyekszünk minél változatosabb ételekkel készülni.

A színpad alatti mosdókon kívül a fenti színpad tér mellet is voltak mosdók. Lehet, hogy a fenti nem volt egyértelműen kitáblázva. Javítunk rajta.

A futók nagy többsége saját időmérő eszközzel rendelkezik. A chipes időmérés jóvoltából az eredményeket már verseny közben kitesszük, és online is azonnal elérhetőek! Az igény nagyon kevés rá, így hát nem növelnénk ezzel a költségeket. Megértésedet köszönjük.

Mi is kutyabarátok vagyunk :), de nem mindenki szeretne kutyákat látni a rendezvény területén. Nehéz igazságot tenni, egyenlőre nem vállalnánk az ezzel járó plusz bonyodalmakat. Megértésedet köszönjük.

Ez egy terepfutás a természetben. Szerintem élvezzük a természet hangjait! Esetleg még javasolnám az egyedi fülhallgatós megoldást. 🙂

Többek kérésére a frissítőpont után 20-25 méterre kihelyezünk majd szemetes zsákokat. Arra kérnénk titeket, találjatok is bele, ne az önkéntes személyzetnek kelljen összeszedni az eldobált poharakat. Szerintem futás közben nem keletkezik olyan szemét, amit ne lehetne elvinni a következő frissítőpontig. Az erdő Természetvédelmi Terület, köszönjük együttműködéseteket!

Jövőre tervezzük videók feltöltését 6-os úttól a parkolókig, ezzel is segítve hős Városvédőink munkáját a parkoltatásban. (A honlapunkon most is volt szöveges leírás és pontos GPS koordináta a parkolókról.)

Erről majd egyeztetünk aranykezű séfünkkel! 🙂

Természetesen rendezzük! 🙂

Mivel mi is – Jani barátom szava járásával élve – gasztrofutók vagyunk, (így 40 felett 🙂 ), nagyszerű ötletnek találtam. A 3. frissítőpontot (erdő közepe) ki is nevezzük hivatalos fröccspontnak! És Jani barátom osztja majd, ha vállalja megint.

A gazda leterelte őket, többen fényképet is készítettek róluk. Sajnáljuk, aki lemaradt róluk, lehet, hogy időközben ráuntak a szaladgáló emberekre és odébb álltak. Nem ígérem biztosra, de jövőre maradásra bírjuk őket valahogyan 🙂 . Több kaja 🙂 ?

Kedves Mádi János! Ha szeretnéd, neked külön belocsolunk egy részt! Csak szólj előre hova kérnéd. 🙂 Üdv, Nagy Gábor

Akik ilyenre vágynak, azoknak javasolnám a brutálfutásokat. Én már voltam, életem egyik legnagyobb élménye volt! 🙂

Kedves Péter! Javasolnám, beszéld meg velük, hogy ők is nevezzenek be hozzánk, szívesen látjuk őket is! 🙂 Üdv, Nagy Gábor

Oxigénpalack? 🙂 Vagy egy kicsit több edzés? 🙂

Szerintem a 22 – 24 fokos hőmérséklet június végén nem volt olyan rossz. Április végén futottam 33 fokban árnyék nélkül 20 km-t. Az kegyetlen volt. Azért minden tőlünk telhetőt megteszünk! (Imádkozunk, hogy 20 fok legyen.)

Amin változtatnátok:

Semmin, tökéletes volt – 142 fő

Aki változtana – 72 fő:

Elnézést kérek a plusz kilométerekért. Lehetett volna rövidebb táv is, de a tanösvényt mindenképp meg szerettem volna mutatni nektek. Jövőre pontosan a lefutott km-t adjuk meg. Készülünk letölthető útvonallal is!

Sokak szerint tökéletesen láthatóak és egyértelműek voltak a jelzések, volt, aki eltévedt 🙁 , volt, aki nem látta a színes km táblákat. Jövőre igyekszünk még figyelmesebben és láthatóbban kihelyezni őket, hogy mindenkinek egyértelmű legyen.

Ok. Keresek hozzá pár száz métert erre-arra. 🙂

Sajnos a sziget lent, a Kúria meg fent van, örökre. Mindent megpróbálok, de szerintem ebben az esetben Mohamed megy a hegyhez. 🙂

Szerencsére nem láttátok az erdőt verseny előtt egy hónappal! Az önkormányzat és az erdészek odaadó munkájának köszönhetően lett futható a terep. Nem tudom, tisztább alatt mit értesz, de lesöpörni lehet, még az én kedvemért se fogják. Az erdőben előfordulnak bizonyos természetes tereptárgyak (fű, faág, hepe-hupa, egy kis sár,…), ezért megyünk oda és nem a sima, ragyogóan tiszta aszfalton futunk.

A sarat a három hétig tartó esőzés okozta (pedig jó pár pocsolyát lecsapoltam csákány barátommal). A saras problémát odafönt kell megbeszélni. Az erdőt, a verseny lelkét, a picike sár miatt nem hagynám ki.

Igen, igazatok van, ezt mindenképpen modernizáljuk!

Ámbár mentségünkre legyen, nem volt meghirdetve helyszíni nevezés, átnevezés, más helyett indulok stb…. Ejnye-bejnye! De hát a szívünk, lelkünk benne volt a versenyben, ezért mindenkinek megpróbáltunk eleget tenni, hát meg is kaptuk a magunkét! Jövőre egy picit szigorúbbak, de ugyanilyen kedvesek és segítőkészek leszünk.

Nem volt meghirdetve helyszíni nevezés. A létszám egy héttel a rendezvény előtt betelt! De mindenre felkészülünk.

Igen, mindenképpen. A torlódás és a meleg miatt a 20-asok valószínűleg előbb fognak rajtolni. Így előbb is érnek be, és nem kell várnia senkinek plusz fél órát az eredményhirdetésre.

Én is gyűlölöm az aszfaltot. De a gyönyörűséges Jankovich Kúriában ki marad akkor a rajt és a folyamatos befutás 3 órájában? Szerintem a versenyközpontunk – főleg ha több programot szervezünk – megér ennyi aszfaltozást.

Valaki szerint sok is volt, valakinek kevés. Nehéz ám 400 ember kedvében járni! Erre még alszom párat, de szerintem ennyi épp elegendő volt. Sőt, alig ettetek, ittatok. 🙁

Mit csináltál vele? 🙂 Az évek során több ezer embernek megfelelt. Meglátjuk, mit tehetünk.

Az érmek darabszámát három héttel a nevezés lezárása előtt le kell adni. Ekkor még fogalmunk sincs, hova hányan neveztek. Ha többet gyártunk mindegyikből, rajtunk maradnak. A következő évben meg nem biztos, hogy ugyanazt az érmet szeretnétek megkapni.

Volt gluténmentes tészta is, 5kg. Elnézést, ha nem kellőképpen reklámoztuk, és emiatt lemaradtál volna. Az ételallergiát feltüntetjük.

Lelkes polgárőreink ezentúl is feltartóztatják az autókat, ha jön egy versenyző, de az útlezárás ekkora területen nem egyszerű és az érintett útvonalon lakóházak is vannak. Őket se ki-, se bezárni nem szándékozunk. Megértéseteket köszönöm, mindent megteszünk a kényelmetekért és biztonságotokért a továbbiakban is!

A rajt eltolás a sár miatti beszűkült úton keletkező torlódás elkerülése érdekében volt. A következő versenyen próbáljuk tartani a beígért időpontokat, köszönjük megértéseteket.

Kényes kérdés. Beállítása a műsorvezető igényeinek megfelelően történt. Ő még hangosabbat szeretett volna, valaki halkabbat, valaki egyáltalán nem szeretett volna zenét. Na, most tegyetek igazságot! 🙂 A technika talán nem volt a legprofibb, jövőre tuningolunk, a tisztább, érthetőbb hangzásért.

Igen, igazatok van. Ráadásul én voltam az egyik, aki rohangált össze-vissza,mint a mérgezett egér! 🙂 Jövőre lekerítjük a befutó zónát.

Ezt a sétálókkal beszéljétek meg, sajnos nem tudunk ott lenni veletek mind a 35 km-en.

A rajteltolást meg kell hagynom, mert az 5km-esek nagyon hamar visszaérnek, és nem várják meg a 20km-esek végét, elmennek haza. Még így se, hogy 40 perccel később indultak. Megpróbálhatjuk megbeszélni a nagyon lelkes és mindenre elszánt Dóczi Zsuzsival, hogy tartson három bemelegítést, de csak akkor működik, ha kötelezően mindenki részt vesz rajta. Pár emberért nem várhatjuk el tőle, hogy háromszor melegítsen. Erre még azért alszunk párat.

Ne haragudj kedves kérdőív kitöltő, ezt nem tudtam értelmezni. 🙁

Kedves Mádi János futótársunk! Hajrá! Én nagyon szurkolok neked. Üdv, Nagy Gábor