Verseny információk

A rácalmási sziget egy részlete
A rácalmási sziget és futópályánk egyik részlete

Rácalmási Virtuális Szigetfutás 2020

Az idei versenyt a világszintű koronavírus járvány miatt online rendezzük meg. Fuss velünk virtuálisan!

Kedves Futóbarátok! Az idei év igazán rendhagyó a Szigetfutás történetében. A koronavírus járvány okozta bizonytalanságok miatt sajnos nem tudtuk megrendezni élőben a 2020-as Rácalmási Szigetfutást, de közkívánatra virtuálisan mégis megtesszük! Mit jelent ez a gyakorlatban?

  • Július hónap áll a rendelkezésetekre választott távotok teljesítésére. Ez bármely táv lehet, amit megszoktatok nálunk: gyerekeknek 3km, felnőtteknek 5, 11 és 21km (aki szeretne, nosztalgiából 8km-t is futhat… 🙂 ). A táv kerékpárral vagy cigánykerekezve is teljesíthető.
  • A táv teljesítését rögzítsd telefonod vagy sportórád alkalmazása segítségével. Telefonra sokféle alkalmazás elérhető, keress rá az app áruházban. Küldd be a teljesített táv képernyőjét, és egy fotót magadról a futás végén!
  • Nincs szintidő egyetlen távon sem: saját terepeden, saját tempódban futhatsz, akár társaságban is. Nem lesznek idén helyezettek sem, de elsősorban nem is ezért futunk, igaz?
  • Minden versenyző az idei évre kiadott különleges érmet kap, ami illeszkedik a tematikánkba, mégis egyedi, érdemes begyűjteni, hiszen nem lesz megismételhető (reméljük…)!
  • A nevezési díj egységesen – kortól, nemtől és távolságtól függetlenül – 3000 Ft. Nevezni a holnaptól elérhető, nevezési gomb segítségével tudsz ITT. A befizetésre és a táv teljesítésére egyaránt július hónap áll rendelkezésedre. Az érmeket augusztus közepétől fogjuk postázni mindenki számára.

A verseny időszaka: 2020. 07. 1. – 07. 31.

Nevezés: Virtuális futásunkra a nevezés a megszokott online, Köridős felületen zajlik július 1-31 között, további információ ITT.

Tarts velünk 2020-ban a rendhagyó virtuális Szigetfutáson!