Nevezés

Pillanatkép - Rácalmási szigetfutás

Erdei ösvény a Rácalmási szigeten

Nevezési díjak

2020-ban a rendhagyó virtuális Szigetfutásra a nevezési díj egységesen – kortól, nemtől és távtól függetlenül – 3000 Ft. A nevezés a Köridő felületén zajlik a korábbi évekhez hasonlóan. A nevezési gomb július 1-től aktív.

A nevezés menete

Nevezési felület

A nevezés a köridő.hu online felületén történik. Kattints a július 1-től elérhető “Nevezek” gombra, ezzel a Köridő felületére jutsz. Kattints a regisztráció gombra. Adataid megadásával regisztrálsz, ami után neved megjelenik a regisztrált versenyzők között. A sikeres regisztrációról ellenőrző emailt kapsz.

Nevezési díj befizetése

A nevezési díjat átutalással kell teljesítened, az ehhez szükséges adatokat megkapod a sikeres regisztrációt igazoló emailben. Az átutalásra július hónap áll rendelkezésedre. Csak a július 31-éig beérkező nevezési díjakat tudjuk fogadni. Ha a befizető nem azonos a versenyzővel, kérjük a közlemény rovatban minden esetben feltüntetni a nevező(k) nevét, születési dátumát (év, hónap, nap).

Készpénzes fizetésre az idei évben nincs lehetőség.

A befizetések feldolgozása manuálisan történik. Az átutalás beérkezését követően két munkanapon belül a nevezési felületen frissítjük a jelentkezés állapotát, de legkésőbb az adott hét vasárnap estig. Nevezésed akkor válik érvényessé, ha a regisztrációs listán a neved mellett megjelent a zöld pipa.

Ötpróbás regisztrációd van?

Július 1-től az Ötpróba sajnos nem fogadja már el a virtuális rendezvényeken teljesített távotokat. Elkérjük azért az ötpróbás regisztrációs számotokat, hátha mégis sikerül intézni valamit…

A nevezési díj tartalma

  • Versenyen való részvétel
  • Egyedi befutóérem

Változtatnál a nevezéseden?

Lemondásra nincs lehetőség, pénzt nem áll módunkban visszautalni, de a nevezés átruházható!

A nevezési díj befizetése egyben a Hivatalos versenyzési feltételek és általános szabályokban foglaltak elfogadását is jelenti!

Számlával kapcsolatos tudnivalók

A befizetett díjakról e-számlát küldünk, mely egyben a nevezés elfogadását is jelenti. Az e-számla küldése a nevezést követő 5 munkanapon belül történik. A nevezési díjnak legkésőbb 2020. 07. 31-ig be kell érkeznie! Számlát csakis a befizető nevére tudunk kiállítani. Amennyiben több nevezőnek egy a befizetője, minden esetben a befizető nevére készül el a számla.