GYIK2019-03-17T23:51:57+01:00

Gyakran Ismételt Kérdések

Családostul érkezem. Amíg én futok, ők mire számíthatnak?2018-03-29T23:50:01+02:00

Igyekszünk amennyire csak lehet családbaráttá tenni eseményünket. A versenyközpont helyszínéül szolgáló Jankovich kúria önmagában is egy gyönyörű hely, érdemes körüljárni. De ott a Duna-part is, több helyen is meg lehet közelíteni a vizet. Az időjárás függvényében a helyiek és az ide látogatók fürdeni is szoktak a Dunában. Minden erőnkkel azon leszünk, hogy a rendezvény közvetlen környezete elegendő szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget nyújtson a családtagoknak is. Figyeljétek Facebook oldalunkat és híreinket is!

Hozhatom a kutyámat is?2018-03-29T23:42:01+02:00

Sajnos kutyát, macskát vagy egyéb háziállatot a verseny területére bevinni tilos. Köszönjük megértésed!

Nem akarok futni, de szívesen segítenék önkéntesként. Mire van szükségetek?2018-03-30T00:12:01+02:00

Nagyon örülünk neked! Jelenleg önkénteseket keresünk a következő feladatokra:

  • útvonal irányítás, versenyzők terelése a megfelelő irányba
  • frissítő állomásokon italok, frissítők osztása
  • versenyközpontban segítő,
  • parkolást segítő,
  • a rendezvény végén a helyszínt elpakoló emberekre.

Cserébe vendégünk vagy napközben frissítőkre és egy tál meleg ételre!

Kérjük írj nekünk az info@racalmasiszigetfutas.hu címre!

Már szombaton érkeznénk, hol találunk szállást? Mivel tölthetnénk a napot?2018-04-01T00:39:33+02:00

Weboldalunkon, a Kikapcsolódás menüpont alatt feltüntetünk több rácalmási és dunaújvárosi szálláshelyet és éttermet is, ezeket menet közben bővítjük is lehetőség szerint. Kérjük, egyénileg vedd fel a kapcsolatot a neked szimpatikus helyekkel.

Kiegészítő programok tekintetében Dunaújvárosban többféle szórakozási lehetőség is van. Addira remélhetőleg újra nyílik az Aquantis élményfürdő, közvetlenül a városi uszoda tőszomszédságában. Van mozi, és számtalan vendéglátóhely. A város Duna-partja is gyönyörű, érdemes egy sétát tenni arra is.

Rácalmáson bejárhatjátok a leendő futópálya egy részét. A rácalmási Nagy-szigeten két kiépített hosszabb és rövidebb túraútvonalon kialakított tanösvény várja az érdeklődőket. A nyugalmat árasztó erdei sétautakon 17 színes, nagyméretű információs táblával ellátott állomás ad részletes útmutatást a szigetről, a Dunáról, az élővilágról, az ember tudatos jelenlétéről, Rácalmás történetéről. További infó ITT.

Szintén Rácalmáson a Jankovich kúria tőszomszédságában lévő Jankovich Kúria Wellness Hotel várja tárt karokkal vendégeit. A kényelmes szobák mellett medence, jakuzzi és Kneipp taposó is vár, emellett kipróbálhattok eredeti koreai finomságokat is! Bővebb infó ITT.

Menet közben is igyekszünk a leendő környékbeli programokról tájékoztatást adni, figyeljétek Hírek oldalunkat, vagy Facebook oldalunkat!

Rácalmás SE tag vagyok, úgy tudom ingyen nevezhetek. Hol, hogyan?2019-03-17T23:57:19+01:00

Ez így igaz, a Rácalmás SE 2019-ben is támogatja rendezvényünket azzal, hogy minden egyesületi tag nevezését állja.

Jelentkezz az edződnél mielőbb, mert az edzők véglegesítik a nevezéseket és adják át a szervezőknek az indulók listáját. A helyszínen nem tudunk nevezést fogadni, és bemondás alapján sem, csak a fentebb leírt módon. Köszönjük megértéseteket!

Kerékpáros futamon indulok. Mit kell tudnom?2019-03-18T00:01:40+01:00

Örülünk, hogy bizalmat szavazol nekünk és részt veszel az első Szigetbringázáson! 🙂

A dunaújvárosi Aquarius kerékpárbolt és szerviz vállalta, hogy ellenőrzi az induló kerékpárok állapotát, versenyre felkészültségét. Csak abban az esetben indulhatsz, ha ők felrakták a matricájukat a bringádra. Balesetek természetesen így is előfordulhatnak, a rajtszámon található telefonszámon kérj segítséget!

Miért pont vasárnap van a verseny?2018-03-29T23:44:11+02:00

Azért, mert a versenyközpont helyszínéül szolgáló csodálatos Jankovich kúria egy rendezvényközpont, ezen belül is kedvelt esküvői helyszín. A nyári időszakban szombatonként esküvőt tartanak a kúriában.

Beneveztem egy távra, de meggondoltam magam. Mi a teendő?2019-03-17T23:54:44+01:00

Ha már befizetted a nevezési díjadat, az alábbi lehetőségeid vannak:

  • átrakatod magad egy másik távra (rövidebbre vagy hosszabbra is lehet), írj nekünk az info@racalmasiszigetfutas.hu-ra, és segítünk.
  • keresel magad helyett valakit, aki szívesen eljönne (ajánljuk facebook oldalunkat, vagy közvetlenül az eseményhez is írhatsz!)

Ha még nem fizettél, csak jelentkeztél, semmi gond, nincs semmi teendőd. Ha gondolod, jelezd nekünk, és töröljük a regisztrációd, de ha nem fizetsz, automatikusan amúgy is törli regisztrációdat a rendszer 5 munkanap után. Pénzvisszafizetésre sajnos nincs lehetőség, köszönjük megértésed.

Még nem döntöttem, nevezhetek a helyszínen?2019-03-17T23:53:15+01:00

A válaszunk erre a kérdésre egyelőre igen, de kérjük, vedd figyelembe, hogy tavaly minden hely elkelt a versenyre már két héttel a nagy nap előtt. Szervezési okokból 600 fő indulása garantálható. Kérdés, hogy mikor telik meg a jelentkezés! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy minden jelentkezőnek biztosíthassunk helyet, ezért ez az infó még változhat. Nézz vissza ide kicsit később, olvasd át híreinket, vagy görgesd végig facebook oldalunkat. Minden, a nevezéssel kapcsolatos infóval kapcsolatban időben tájékoztatunk benneteket.

Átutaltam a nevezési díjat, de még nem látom a nevem mellett, hogy el van fogadva a nevezésem. Miért?2018-03-30T00:07:19+02:00

A nevezéseket a köridő.hu szervezi saját online felületén. Az átutalt nevezési díjakat manuálisan dolgozzuk fel. Igyekszünk még a beérkezés napján, de legkésőbb két munkanapon belül átállítani a nevezés státuszát. Ha esetleg két napon belül sem látod a frissítést, vedd fel velünk a kapcsolatot: info@racalmasiszigetfutas.hu

Go to Top