Kedves Szigetfutók!

Már csak 46 nap van hátra az I. Rácalmási Szigetfutásig, hát nem szuper? Alig várjuk a nagy napot! Legutóbbi bejegyzésünk óta sem tétlenkedtünk, vannak nagyon klassz híreink a számotokra:

  1. Színesedik a reggeli program a futás napján: Dóczi Zsuzsi 9 óra 40-től 10 perces zenés bemelegítést fog tartani! Zsuzsi profi gymstick és fitness instruktor, itt találtok róla további információkat.
  2. A rendezvény ideje alatt lehetőségetek lesz kipróbálni az íjászkodást, melynek lehetőségét a Rácalmás Sport Egyesület Vajk Íjász szakosztály hős íjászai biztosítják. Hozzátok a családot is!
  3. Remélhetőleg szikrázó napsütésben lesz részünk, amelyre való tekintettel a dunaújvárosi Jakó cukrászda valódi főzött, gombócos fagyival teli fagyiskocsival települ ki eseményünkre.
  4. Az esemény végén tombola sorsolást fogunk tartani, amiért mindenképp érdemes lesz maradni, mivel komoly felajánlásokat kaptunk már most, és még nincs vége a listának! Erről bővebben még tájékoztatunk benneteket.

Szóval? Jó kis napnak nézünk elébe, ahol “mellesleg” egy jót futni is lehet! Aki még hezitál, ne tegye tovább! Ha még nem neveztél, itt a remek alkalom, itt pedig a link a nevezéshez. Itt pedig megtalálsz mindent, ami a nevezéssel kapcsolatos. Téged is várunk!