Örömmel jelentjük, hogy a rácalmási Jankovich Kúria Wellness Hotel a szigetfutás résztvevői számára 10% kedvezményt biztosít az aktuális napi szobaárakból a verseny idejére (péntek és szombat éjszakákra).

Meleg szívvel ajánljuk a Kúria szállásait és éttermét is, hiszen igényes és professzionáis környezetben pihenhettek itt a verseny előtti napokn. A szállás és étkezés lehetőségén kívül igénybe vehetitek a hotel wellness részlegét is, ahol egyéb szolgáltatásokkal is állnak a vendégek szolgálatára: többek között medence, jakuzzi, Kneipp-taposó, szauna, ayurvédikus kezelések, masszázs, és más relaxáló programok is elérhetőek. Kérjük, személyesen egyeztessetek a hotelről az igénybe vehető szolgáltatásokról és aktuális árakról!

Az étterem különlegessége, hogy autentikus koreai környezetben koreai ételeket kóstolhatnak a vendégek, de természetesen jelen vannak az európai különlegességek is.

Nem mellesleg futóversenyünk versenyközpontja a hotel tőszomszédságában álló Jankovich Kúria udvarán lesz felállítva, így három perc sétányira lesztek a futás helyszínétől! 🙂

A kedvezmény érvényesítéséhez online foglalás esetén írjátok a megjegyzés rovatba: Rácalmási Szigetfutás