Az I. Rácalmási Szigetfutás érme

Az I. Rácalmási Szigetfutás érme

Nagyon pozitívan fogadtátok már első érmünket is, amikor pedig bemutattuk a II. Rácalmási Szigetfutás tervezett érmét, ismét sok kedves visszajelzést kaptunk tőletek, amit ezúton is nagyon köszönünk, igazán jóleső érzés! 🙂

Már az első Szigetfutásnál is tudtuk, hogy az érem a verseny központi, egyik legfontosabb része, hiszen a célvonalon átfutás után végülis azzal a momentummal záródik a verseny, hogy nyakatokba akasztjuk a jól megérdemelt érmet, amit utána büszkén viselhettek, mutathattok meg családtagjaitoknak, vagy épp emlékezhettek vissza ez alapján kedves emlékekre.

Úgy gondoltuk, miért is ne lehetne akár egy sorozatot is készíteni az érmekből? Természetesen a motívumokat a szigetből merítettük. A tavalyi erdős jelenet után a következő években az erdő állatai fognak megjelenni. Idén a szarvas lesz a központi motívum!

A II. Rácalmási Szigetfutás éremterve

A II. Rácalmási Szigetfutás éremterve

 

Aztán még tovább gondoltuk a dolgot: ha már éremsorozat, azt illik szépen prezentálni is, ugye? Így terveztünk egy saját éremtartót is, amelyen szépen el tudjátok helyezni majd az évek során gyűjtögetett szigetfutós, vagy akár más futóversenyen szerzett érmeiteket (azért reméljük, begyűjtitek nálunk a teljes sorozatot!).

 

 

Íme az éremtartónk!

Éremtartó a Rácalmás Szigetfutás első öt évének érmeihez

Éremtartó a Rácalmás Szigetfutás első öt évének érmeihez

 Amit tudni érdemes róla:

Rozsdamentes acélból készült porfestett kivitel.

A felszerelés megkönnyítéséhez az alábbi kiegészítőket biztosítjuk:
2db csavar, 2db távtartó, 2db tipli, 5db rögzítő kapocs.

Mérete 30cmx10,5cm.

Limitált példányszámban elérhető, 8500 Ft-ért.

Jól fognak mutatni rajta az érmek, ebben biztosak vagyunk! 🙂 Amennyiben érdeklődtök az éremtartó iránt, küldjetek egy e-mailt az info@racalmasiszigetfutas.hu email címre, az igények beérkezésének sorrendje alapján fogjuk kiosztani őket, és ha marad a versenyre, oda is viszünk belőle!

Jó felkészülést kívánunk nektek, hamarosan találkozunk!