Weboldalunkon, a Kikapcsolódás menüpont alatt feltüntetünk több rácalmási és dunaújvárosi szálláshelyet és éttermet is, ezeket menet közben bővítjük is lehetőség szerint. Kérjük, egyénileg vedd fel a kapcsolatot a neked szimpatikus helyekkel.

Kiegészítő programok tekintetében Dunaújvárosban többféle szórakozási lehetőség is van. Addira remélhetőleg újra nyílik az Aquantis élményfürdő, közvetlenül a városi uszoda tőszomszédságában. Van mozi, és számtalan vendéglátóhely. A város Duna-partja is gyönyörű, érdemes egy sétát tenni arra is.

Rácalmáson bejárhatjátok a leendő futópálya egy részét. A rácalmási Nagy-szigeten két kiépített hosszabb és rövidebb túraútvonalon kialakított tanösvény várja az érdeklődőket. A nyugalmat árasztó erdei sétautakon 17 színes, nagyméretű információs táblával ellátott állomás ad részletes útmutatást a szigetről, a Dunáról, az élővilágról, az ember tudatos jelenlétéről, Rácalmás történetéről. További infó ITT.

Szintén Rácalmáson a Jankovich kúria tőszomszédságában lévő Jankovich Kúria Wellness Hotel várja tárt karokkal vendégeit. A kényelmes szobák mellett medence, jakuzzi és Kneipp taposó is vár, emellett kipróbálhattok eredeti koreai finomságokat is! Bővebb infó ITT.

Menet közben is igyekszünk a leendő környékbeli programokról tájékoztatást adni, figyeljétek Hírek oldalunkat, vagy Facebook oldalunkat!